Hlavní obsah
Článek

Gal Gadot (38) už netřeba představovat. Půvabná herečka poutá pozornost nejen na filmových plátnech, ale i mimo ně. Nepřehlédnutelná byla i na středeční akci Tiffany & Co Lock v Hollywoodu, kde nechyběly přední celebrity jako Kim Kardashian, Hailey Bieber nebo Zoë Kravitz.

Představitelka Wonder Woman vynesla rudé šaty, které jí moc slušely, to nejlepší ale přišlo až v momentě, kdy se otočila. Předvedla totiž holá svalnatá záda. Výstřih sahal až skoro po zadeček a herečka působila smyslně jako snad nikdy.

Izraelská kráska minulý měsíc slavila výročí se svým manželem Jaronem Varsanem. Od jejich svatby uplynulo 14 let a mají tři krásné dcery Almu (10), Mayu (5) a Danielu (16 měsíců).

A daří se jí i pracovně. V létě dotočila připravovanou disneyovku o Sněhurce, kde si střihla roli zlé královny, a aktuálně se věnuje předělávce Hitchcockova thrilleru Chyťte zloděje, což ale není její jediný remake ze zlaté éry Hollywoodu. Týká se jí také nově natáčená Kleopatra, za což nicméně schytala kritiku, protože roli egyptské královny přijala, přestože je běloška.

K tomu se Gal vyjádřila pro BBC Arabic následovně: „Zaprvé, máme-li se držet faktů, Kleopatra byla Makedonka. Hledali jsme makedonskou herečku, která by se na roli hodila, ale nenašli jsme a já Kleopatru nesmírně obdivuji. Lidé jsou lidé a já chci oslavit její památku a uctít historickou osobnost, které si cením.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám