Hlavní obsah
Článek

Tom Felton si přišel na poměrně slušné peníze díky ztvárnění Draca Malfoye v sérii o Harrym Potterovi. Role mu vynesla v přepočtu 396 592 000 korun, a to ho za osm dílů na obrazovce uvidíte pouhých 31 minut a 45 sekund.

Natáčení mu nejspíš pochopitelně zabralo déle, ale na půlhodinku čistého času není honorář ve výši skoro 400 milionů vůbec špatný. O výplatách herců ze série o mladém kouzelníkovi už dříve informoval web Celebrity Net Worth.

Jak to bývá, jako mladá hvězda nepřistupoval Felton k penězům dvakrát zodpovědně. Již v minulosti přiznal Daily Mailu, že „utrácel za blbosti“.

„Kupoval jsem věci, co si děti kupují. Od skateboardu a oblečení až po typické věci pro teenagery. A jakmile jsem mohl, začal jsem vrážet peníze do aut, většinou šlo o BMW pro mě a mou rodinu,“ přiznal s tím, že ho matka před rozhazováním varovala.

V jednu chvíli měl sice problémy s daněmi, ale svou finanční situaci herec nakonec ukočíroval. Stejně jako trable se závislostí.

Ty přiznal ve své nové knize S kouzelnickou hůlkou, která vyšla minulý týden. Felton měl potíže s pitím a v léčebně skončil celkem třikrát. Naštěstí nad svými démony zvítězil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám