Hlavní obsah
Článek

Společnost FELINA uvádí nyní na trh čtyři nové, atraktivní CONTURELLE série, vkusné FELINA linie a čtyři mladé, trendové (Un-usual) – série.Novou kolekci určuje vysoký nárok na materiály a zpracování, rafinované detaily a nádherné jemné ruční zpracování.Filigránský makramé vzhled, jemné vrstvení a dekorativní transparenty poskytují nostalgický styl. V pastelových tónech, jemných pudrových barvách a make-upu působí elegantní spodní prádlo jako druhá kůže a díky vysoce funkčnímu materiálu se pohodlně nosí. Spodní prádlo používá expresívní potisky, zvířecí vzory, aquarelový design a maskovací optiku až po klasické puntíky. Dalším tématem kolekce jsou něžné romantické květinové potisky, intenzívní barvy, stejně tak i sportovní jeansový vliv.Ze základní bílé se stala trendy barva nevinnosti, která zažívá na jaro velký návrat. V kontrastu k tomu poukazuje na barevné elementy, intenzívni červenou, sytou růžovou a fialovou. Svrchní oblečení poukazuje na jasný vliv na to „pod tím“.

FELINA - Série 25 Contour

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Contour je neodolatelně ženská a nadčasově elegantní. Se svěží, vícebarevnou výšivkou na tylu a proužky splňuje Felina Série 25 také v této sezóně přání náročné ženy: perfektní oporu a diskrétní formování figury ve spojení s perfektně padnoucím střihem a nejvyšší kvalitou až do velkých velikostí. Podprsenka bez kostice 325 je na boční straně z vnější strany zpracována tak, že dává prsům ze strany obzvláště dobrou oporu. Podprsenka s kosticí 525 jen zpracována na stejném principu, abychom dosáhli maximálního komfortu při nošení i do velkých velikostí. Tento model je k dispozici až do H. Série 25 NOS-barvách vanilka, písková a Fashion barvách antracit a kaviár.

CONTURELLE FELINA - NOS série 23 „Decor“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Elegantní design, letní barvy tělová, vanilková, hnědá a fabion barva červená, kombinace z bohaté výšivky a elegantního základního materiálu dodává sérii jedinečnou optiku.

CONTURELLE FELINA - Fashion série 66 a 68

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vlevo série 66:Trendy, sebevědomá, vícebarevný potisk základního materiálu s barevně ladící výšivkou dodává jedinečný charakter. Expresivní potisk v základních barvách vanilkové a černé určují look série, malé detaily – motiv krajky na ramínkách. Vpravo série 68: Grafická výšivka v kombinaci s kvalitním základním materiálem v saténové optice, černá a fialová dodává sérii jedinečný charakter.

CONTURELLE FELINA - Fashion série 67

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letní barvy bílá, fialová určují look série, elegantní základní materiál s ornamentální výšivkou dodává sérii ženský charakter, malé detaily - motiv výšivky na ramínkách, ozdoba. Podprsenka má boční dílek, až do košíčku H. Rafinované řešení ramínek s malým motivem krajky.

UNUSUAL

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Značka UNUSUAL je určena pro mladou sebevědomou ženu, která chce být trendy, sexy, v perfektně padnoucím a pohodlném prádle. Ve velikostech košíčků B – H. Klíčovou fashion kolekcí je série 193, která je velmi žádaná. Je zde možnost vyztužené i nevyztužené podprsenky a výběr ze dvou druhů kalhotek.

STYL a KABO 2012

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Již nyní se můžete těšit na další novinky podzim/zima 2012, které předvedly přední české modelky na veletrhu STYL a KABO 2012 v Brně pro odbornou veřejnost. Na obrázku modelka Radka Skácelová v kolekci CONTURELLE FELINA Série 51. Výše uvedené značky můžete zakoupit u vybraných obchodních partnerů.

Další články

Načítám