Hlavní obsah
Článek

Svou vysportovanou figuru předvede fitness kráska Martina Marková čas od času před objektivem. Někdejší tanečnice StarDance by s přehledem mohla konkurovat modelkám, což dokázala i tentokrát. V modelu, ve kterém příliš prostoru pro fantazii nedala.

„Vzhledem k tomu, že materiálu není nikdy dost, tak jednou za čas mám novou inspiraci a udělám si pár outfitů a looků a nafotíme s přítelem několik fotek pro další články a propagaci. Samotné foceni mě vždy motivuje, abych zlepšila svou formu a víc na sobě zamakala,“ svěřila se sexy blondýnka, která na sobě dře pravidelně.

„Ve formě se samozřejmě udržuji tak nějak stále, protože když se člověk cítí sám se sebou a ve svém těle dobře, i všechno ostatní mu pak jde daleko lépe. Samozřejmě si to ale vyžaduje určitou disciplínu, čas a systematický přístup,“ řekla nám fitness kráska, která se vedle sportu věnuje vlastní značce oblečení.

Chystám další novou kolekci oblečení, takže na sebe teď moc nemám čas a o to je pro mě důležitější se i sama motivovat,“ dodala Martina, která své pevné tělo tentokrát předvedla v sexy body.

Reklama

Další články

Načítám