Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herci Tom Hiddleston (41) a Zawe Ashton (38) jsou velcí tajnůstkáři, ale podle amerického US Weekly už tvoří rodinu. Hvězda seriálů Čerstvé maso, Nenevěra či Příběh služebnice údajně v tichosti porodila jejich prvního společného potomka. Dvojice oznámila očekávání přírůstku v červnu, o tři měsíce dříve se zasnoubili.

„Tom a Zawe se zamilovali do své nové role rodičů a jsou plní radosti," prozradil magazínu nejmenovaný zdroj, podle nějž se sice nyní moc nevyspí, ale jsou z rodičovství nadšeni.

Dohromady se herečtí kolegové dali v roce 2019, kdy se společně objevili ve hře Betrayal. Vztah se ale dlouho snažili držet pod pokličkou, a to zřejmě i kvůli hercovým zkušenostem z minulosti, kdy byl jeho předešlý vztah se zpěvačkou Taylor Swift v centru pozornosti médií.

Veřejně se tak poprvé začalo mluvit o jejich lásce loni v září, kdy spolu vyrazili na dovolenou na Ibizu a následně se společně poprvé objevili na červeném koberci během předávání cen Tony v New Yorku.

Podle dostupných informací společně žijí v Atlantě, kde nejsou tolik pod drobnohledem fotografů a užívají si většího klidu.

Reklama

Další články

Načítám