Hlavní obsah
Článek

Sympatická blondýnka z pořadu Farmář hledá ženu Olga Řebíčková (†41), která v sobotu odešla z domu, kde nechala dopis na rozloučenou, a ve čtvrtek ji našli mrtvou v jejím zaparkovaném autě v Horním Jiřetíně u Mostu, měla podle své kamarádky Táni hned několik důvodů, proč se rozhodla dobrovolně odejít ze světa.

„Bylo toho na ni moc. Při autonehodě jí zemřela nejlepší kamarádka Petra, s čímž se vůbec nedokázala smířit, a k tomu nedávno pochovala fenku. Do konce února se musela vystěhovat z bytu a nový neměla. Sociálka jí nepomáhala, prý na to neměla nárok. Olinka hladověla, aby aspoň děti měly co jíst,“ řekla Blesku paní Táňa.

Na svou přítelkyni a mámu dvou synů bude vzpomínat v tom nejlepším. „Byla to skvělá ženská a velmi dobrá kamarádka, uměla lidem naslouchat a porozumět. Ale na druhou stranu se se svou bolestí a problémy nikdy nesvěřovala. Dusila to v sobě. Měla hodně přátel, kteří by jí pomohli, ale ona nepatřila mezi žadonící o pomoc druhých. Bude nám všem moc chybět,“ řekla smutně Olžina přítelkyně.

Reklama

Další články

Načítám