Hlavní obsah
Článek

Jedno z dosud nejstabilnějších slavných manželství je zřejmě v troskách. Topmodelka Gisele Bündchen (43) si měla najmout známého rozvodového právníka Toma Sassera, píše Page Six, a očekává se, že přijde na řadu žádost o rozvod.

Krizi údajně odstartovalo Tomovo rozhodnutí vrátit se ‚do práce‘. Letos totiž oznámil nejdřív konec kariéry a odchod do sportovního důchodu, ale po pár týdnech si to rozmyslel a ohlásit opět velkolepý návrat ke svému týmu Tampa Bay Buccaneers.

Právě to bylo prý pro Gisele, která podle svých slov kariéře svého muže obětovala z velké části tu svou, poslední kapkou. Brazilská kráska si zkrátka přála, aby její vytížený manžel konečně trávil více času s rodinou. Brady, který má ještě z předešlého vztahu s Bridget Moynahan patnáctiletého syna Jacka, ovšem učinil pravý opak.

Pár je nyní údajně v odloučení a Gisele se snaží trávit maximum volných chvil s jejich devítiletou dcerou Vivian a dvanáctiletým synem Benjaminem. V sobotu s nimi například vyrazila do Miami koupit pořádnou dýni, bez níž se žádná americká oslava Halloweenu neobejde. Modelka podle očekávání neměla na ruce snubní prsten.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám