Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eva Elisabeth Evans se s písničkou od rockové kapely AC/DC představila porotě show Česko Slovensko má talent. Všechny překvapila tím, s jakou vervou se do písničky pustila.

Eva se kromě amatérského zpěvu aktivně věnuje jasnovidectví. Energii prý čerpá z Měsíce a Slunce. A proč si vybrala tak zvláštní jméno?

„Rozhodla jsem se, že toto jméno je speciální, i příjmení, protože jsou tam tři E, a ta znamenají jedno jediné, lepší život, ti co se zajímají o ezo, tak určitě vědí, o čem teď mluvím. Jsem zpívající jasnovidka,“ nechala se slyšet dáma, která, když se někoho dotkne, vidí prý do celého jeho těla.

Zatímco její zpěv se porotě ve složení Jakub Prachař (40), Diana Mórová (54), Marta Jandová (50) a Jaro Slávik (49) líbil, s jasnovidectvím to už tak horké nebylo. Když měla poznat, kdo se skrývá za stěnou, kde stál asistent režie, nepoznala ani pohlaví, a tvrdila o něm, že je žena. Tak aspoň, že zpěv jí celkem vyšel. Na ukázku ze sobotního dílu se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám