Hlavní obsah
Článek

Fanoušci zůstali v šoku, když Katy Perry (39) během nedávného koncertu v Las Vegas zradilo oční víčko. Na videu, které nyní trenduje na TikToku, je zpěvačku jasně vidět, jak jí kleslo jedno z víček a úplně ji přestalo poslouchat. Katy si sahala na spánek a snažila se ho zvednout, ale dalo jí to práci.

Fanouškům to nicméně nedalo a začali na sítích divoce spekulovat o tom, co za „výpadkem“ vězelo. Mezi nejdivočejší konspirační teorie patří tvrzení, že jde o důsledek vakcíny proti covidu, další, o něco realističtější, tvrdí, že šlo o selhání make-upu.

„Lepidlo na řasy jí zjevně ještě nezaschlo,“ sdílel rozumnější teorii jeden z fanoušků na Twitteru. „Líčení při koncertech je velmi silné, máte ho všude, jen se ho dotknete, zřejmě jí něco spadlo do oka,“ zastala se Katy jiná sledující.

Ačkoliv není jasné, co za selháním víčka bylo, zpěvačka přiznala přímo v pořadu American Idol, kde zasedá v porotě, že má problémy s tiky v oku. Šestnáctiletého soutěžícího Caleba Kennedyho uklidňovala, že ze svého mírného šilhání nemusí mít obavy.

„Já mám zase tiky v oku, takže se neboj. Moji skalní fanoušci si dokonce říkají 'Katino mrkající oko'. Jde o moje pravé oko, takže si važ všeho, co máš, a nelam si hlavu,“ uklidnila dotyčného.

V roce 2011 se Katy dokonce nechala slyšet, že jí na mrkající oko něco předepsali, aby zamezila problémům při focení. Blesky fotoaparátu prý totiž vyvolávají tiky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám