Hlavní obsah
Článek

Kamkoliv přijdou, rozhodně mají za cíl zaujmout. A to se jim daří. Ani tentokrát se toho Megan Fox (37) a Machine Gun Kelly (33) nebáli. Herečka vyrazila se snoubencem na akci Time100 Next Gala v New Yorku, a ačkoliv okouzlila plným dekoltem ve zlaté róbě se svůdným rozparkem, byl to tentokrát spíš rapper, za kým se hlavy otáčely.

Ten se oblékl do latexových kalhot a svršku, který odhaloval jeho potetované tělo. Outfit doplnil pidi culíčkem na temeni hlavy a vypadal, jako by mířil spíš na fetiš exhibici než na slavnostní gala.

Megan v poslední týdnech budí pozornost hlavně svým bujným poprsím, které si nechala podle všímavých fanoušků zvětšit. Hrudník má opravdu plnější, jen co je pravda, ale o případné plastice zatím zarytě mlčí.

Hvězdný pár randí od roku 2020 a letos v lednu se zasnoubil. Krátce nato Fox dovršila rozvod s hercem Brianem Austinem Greenem, s nímž má tři syny. Kdy se ovšem rozezní svatební zvony, dvojice zatím neprozradila. Rapper je také otcem, s expartnerkou Emmou Cannon vychovává třináctiletou dceru Casie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám