Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ze svého největšího zlozvyku se anglická televizní celebrita Sian Hamshaw rozhodla udělat byznys. Devětadvacetiletá modelka, která proslula v roce 2018 svou účastí v britské verzi reality show Big Brother, nedokázala přestat s kouřením navzdory zdravotním rizikům, která jsou s ním spojená. Momentálně to nemá v plánu už vůbec. Kouření, za které ji kritizovali i televizní diváci, totiž proměnila v živnost.

Sian začala kouřit cigarety ve velkém už v šestnácti letech, ale nikdy si neuvědomila, že by na této neřesti mohla jakkoli profitovat. Během její účasti v televizi jí kouření spíš uškodilo, diváci si všímali, že má téměř pořád u pusy cigaretu a hojně to řešili v mnohých diskuzích.

Modelka si ale nakonec na svém ‚poznávacím znamení‘ vybudovala kariéru. Natáčí sexy videa, na nichž kouří, a následně i prodává nedopalky. Ač se to zdá k nevíře, prý během dvanácti dnů vydělala i 150 tisíc liber (4 245 000 korun). Běžně si pak prý přijde na dva tisíce liber denně (56 600 korun).

Navzdory dlouhodobým dopadům na své zdraví tak Hamshaw odmítá se svým zlozvykem přestat a dál se hodlá živit jako fetiš modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám