Hlavní obsah
Článek

Je to jen pár dní, co jsme informovali o Rihannině (36) výrazně pohublé postavě a pozastavovali jsme se nad skutečností, kam se poděly její sexy ženské křivky. Zpěvačka nyní s tímto tvrzením přišla sama a přiznala, že už nemá žádná prsa ani zadek. Podle jejích slov držela dietu, ale přestože s ní již přestala, žádný jo-jo efekt se u ní nekoná, ba naopak, i nadále hubne. Rihanna diskutovala o své postavě během rozhovoru s modeátorem Ryanem Seacrestem na vlnách jednoho amerického rádia.

Zpěvačka prozradila, že začala držet v poslední době nejoblíbenější dietu Hollywoodu, které se říká pětifaktorová dieta slavných. Ačkoli už ji několik týdnů nedodržuje, oblečení jí je větší a větší.

„S pětifaktorovou dietou jsem sekla, když jsem odjela na turné. Myslím, že je těžké dodržovat nějaký jídelní plán, pokud je vás program tak šíleně nabitý. Takže skutečně nevím, proč tolik hubnu. Je to vlastně docela nepříjemné, protože teď nemám zadek, ani prsa. Ty jsem teda neměla od začátku. Je to otravné! A přitom jím všechno,“ prozradila rozhořčená Rihanna, která si možná neuvědomuje, že hubnutí má na svědomí právě její hektický životní styl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám