Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve Vémolandu to zase bouří. A to nikoliv jen v kleci pro hladové lvy. Zápasník MMA Karlos Vémola (38) měl mít pletky s mladinkou hvězdou filmů pro dospělé Rikou Fane (18).

O ní ale neustále tvrdí, že ji vůbec nezná. Rika ale na to konto zveřejnila hlasové i textové zprávy přímo s Vémolou. Bijec navíc vydal prohlášení, kde se do Riky drsně strefuje. Mimo jiné ji označil za prostitutku a feťačku. A tvrdil, že se s ní nebaví její rodina.

„To neznamená, že když jste pornoherec, tak musíte být úplně nechutný člověk, tohleto malý kuře, co si dovoluje tvrdit o mojí ženě, že je zlatokopka, to je na přes držku, a opravdu se k tomu dál vyjadřovat nebudeme, ta holka je malý zfetovaný blázen,“ prohlásil Vémola.

„Tohle přehnal, mám sama pár zajímavých videí, a určitě tohle pravda není. Má v puse hnůj, tohle vypustit z pusy sedmatřicetiletý člověk? Pardon,“ napsala Super.cz Rika, jež se pak rozhořčeně vyjádřila i na sociálních sítích.

„Naposledy se vyjadřuji k téhle kauze. Jsi odpad společnosti. Ve svém věku si vymyslet, že někdo bere drogy a nemluví s rodinou, to může jen ubožák,“ vzkázala Vémolovi Rika.

Prohlášení Karlose Vémoly

Karlos Vémola se letos v červenci oženil s matkou svých dvou dětí Lelou. Už v minulosti mu přitom Lela jednu z nevěr odpustila a sám Vémola o sobě tvrdil, že ne vždy byl svatoušek.

Reklama

Další články

Načítám