Hlavní obsah
Článek

O rockerovi Stevenu Tylerovi (63) se nedá mluvit zrovna jako o fešákovi, ale geny na pohledné dcery má zdá se neomylné. Všechny tři jsou totiž krásné jako obrázek a zároveň si jsou velice podobné. Jejich tatínek jim dal do vínku navíc něco, co mají všechny společné a jednoznačně to mají po něm, a to pořádnou pusu!

Nejstarší a nejslavnější z jeho dcer, herečka Liv Tyler (34), stejně jako její o rok mladší sestra Mia, i třiadvacetiletá Chelsea mají výrazné rty, což u nich působí určitě o dost svůdněji, než u jejich otce. Přestože mají každá jinou maminku, právě tento jev je jako sestry a dcery rockera ze skupiny Aerosmith nezapře.

Maminkou herečky Liv Tyler, která je známá například z filmů Armagedon či filmové série Pán prstenů, je bývalá modelka Bebe Buell. Miu, která je rovněž herečka, ale především úspěšná modelka nadměrných velikostí, počal zpěvák se svou bývalou manželkou, rovněž modelkou Cyrindou Foxe, která v roce 2002 zemřela na rakovinu mozku.

Se svou druhou manželkou, módní návrhářkou Teresou Barrick Tyler zplodil třetí dceru, kterou pojmenovali Chelsea a jež se díky svým perfektním tělesným dispozicím stala modelkou a nafotila kampaň na džíny Andrewa Charlese a nyní zdobí nejnovější číslo magazínu New York Post.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám