Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda nováckého seriálu Hospoda dnes podlehla dlouhodobé nemoci ve Vinohradské nemocnici. Herec Bronislav Poloczek (72), který hrál v desítkách filmů a seriálů, měl delší dobu velké zdravotní potíže. V posledních letech kvůli vážnému zdravotnímu stavu zhubnul třicet kilogramů.

Úmrtí Poloczka potvrdil Super.cz mluvčí Národního divadla Tomáš Staněk. Poloczek prodělal loni srdeční příhodu. Lékaři mu implantovali kardiostimulátor. Herec se také přiznal k problémům se zrakem, prodělal mrtvici a infarkt. Kvůli výpadkům paměři skončil i s herectvím. Přesto věřil, že nyní už se mu budou vážné nemoci nějaký čas vyhýbat.

Posledním filmem, kde se Poloczek objevil, byli před dvěma roky Bastardi. "To je strašně smutná zpráva. Právě točím Ulici, tak to tady všem řeknu. Zrovna včera jsem měla scénu, kdy jsem vzpomínala na jeho postavu," šokovala zpráva o úmrtí seriálového manžela Jaroslavu Obermaierovou. "Bronislav byl celý živat brumla, pořád si na něco stěžoval. I v Ulici po krátké době skončil, to už ale povídal, že mu stále není dobře. Je to hrozná tragédie," dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám