Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Španělský královský pár nemohl chybět na pondělním zahájení divadelní sezóny na hlavní operní scéně v Madridu v divadle Teatro Real. Manželé zvolili své oděvy symbolicky v královské modři a společně vypadali senzačně.

Zatímco král Filip (54) sáhl po obleku s jemným proužkem a fialové kravatě, jeho choť Letizia oslnila v šatech s asymetricky střiženou volánovou sukní a holými zády, v nichž dokonale vynikla její sportovní postava.

Královna elegantní róbu s odvážným detailem, o kterém by si zřejmě mohla například princezna Kate kvůli královskému protokolu nechat jen zdát, doplnila o zlaté lodičky na jehlách a dokonale sladěným psaníčkem. Pak už stačil jen ležérní drdůlek, jemný make-up a výraznější náušnice a perfektní svěže-elegantní look byl na světě.

Rodiče dospívajících dcer Leonor (16) a Sofie (15), kteří minulý týden zavítali například i na Frankfurtský knižní veletrh do Německa, kde šířili povědomí o španělském jazyce i kultuře, si v divadle vychutnali operu Aida od Giuseppe Verdiho.

Reklama

Další články

Načítám