Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princezna Arabela, tedy herečka Jana Nagyová se vrátila k herectví a uvidíme ji jako královnu v pohádce Princ Mamánek, do té doby prožila opravdu bohatý život. Už přes třicet let žije v Německu s manželem, německým podnikatelem Tonym, a je matkou tří dětí. Velká část rodiny ji přijela podpořit právě na premiéru pohádky.

"Manžel i děti mě poprvé uvidí na filmovém plátně, tak jsem dost nervózní," svěřila ještě před slavnostní premiérou Super.cz herečka.

Podívat se na maminku v roli herečky přijel syn Harald, kterého má s druhým manželem Haraldem Schlegelem, a také nejmladší dcera Sofie Emma, jejímž otcem je její současný muž. Kromě toho má ještě starší dceru Janu s trenérem Mirem Kubovičem, který byl jejím prvním manželem.

Půvabná Sofie Emma je nádherná po mamince, dvacetiletá kráska je už dokonce vdanou paní. Nagyová s manželem ji vedli k oltáři letos v únoru. Do pražského Slovanského domu dorazila společně s manželem Jonasem.

Reklama

Další články

Načítám