Hlavní obsah
Článek

Moderátor Televizních novin Martin Čermák se o víkendu zasnoubil. S pugétem 101 rudých růží a luxusním zásnubním prstenem poklekl před svou partnerkou, hudebnicí Simonou Šteruskou. „Řekla ano,“ raduje se Čermák.

Zásnuby proběhly na vyhlídce u pražského Strahova, překvapení Martinovi pomáhali zrealizovat rodiče a nečekaně i skupina turistů.

„Naplánoval jsem to tak, že přítelkyně šla s rodinou na vyhlídku u pražského Strahova v domnění, že tam proběhne rodinné focení. Já jsem byl pryč a na pár fotek jsem měl dojít až později,“ řekl moderátor webu TN.cz.

Když pak rodina se Simonou na vyhlídku dorazila, Martin už tam čekal. „Asi dvě minuty před tím, než Simonka dorazila, přišlo na tu vyhlídku asi 15 lidí, sedli si a začali rozbalovat svačiny. Tak jsem je poprosil, aby nám dopřáli potřebné soukromí. A oni naštěstí, když mě viděli s kyticí růží, tak pochopili a poodešli,“ doplnil s úsměvem.

Na svatbu pár nespěchá, termín zatím neřeší. „Tomu, kdy bude svatba, necháváme volný průběh podle možností a okolností,“ dodal Čermák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám