Hlavní obsah
Článek

Michaela Dolinová (60) svého času patřila k nejznámějším tvářím televize Nova. Na konci devadesátých let a na začátku nového milénia nám skoro každý večer hlásila, jaké počasí nás čeká následující den. Teď učí herectví na Mezinárodní konzervatoři a dnešní studenti už ani nevědí, že jejich učitelka byla televizní hvězdou.

„Tuhle jsme dělali nějaké texty. Děláme herectví a já šetřím papír a tisknu tam, kde už něco je. A jeden student to otočí a říká: co to je? Já tam měla poznámky k počasí," smála se. "Těm studentům je 16 let a už mě v televizi nezažili,“ svěřila se moderátorka Super.cz.

Nejvíc ale její studenty zaujala informace o tom, že na konci devadesátých let existoval v té době opravdu šokující pořad. „Zpráva o tom, že na Nově existovalo Počasíčko, je naprosto odzbrojila. To přišla nahatá moderátorka, to jsme nedělaly my, to šlo až po desáté hodině, a podle toho, jak bylo teplo nebo zima, tak se oblékala,“ smála se Míša.

„Tohle studenti nechápali. V dnešní době si totiž můžete nahotu najít na internetu hned, během několika sekund. Objeví se vám nahoty, kolik chcete. Ale ostatní lidi si Počasíčko asi pamatují, že to bylo velké haló. Odvážné scény se mohly vysílat mezi desátou večerní a šestou ranní, takže se stávalo, že ještě ve Snídani s Novou Dana Morávková a Libor Baselides uváděli nějakou erotiku, tomu dnes už nikdo neuvěří,“ dodala Míša Dolinová se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám