Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a moderátorka Michaela Dolinová (60) je bezesporu dáma, kterou si vždy budeme pamatovat ve spojitosti s počasím na TV Nova. Co ale sympatická bruneta říká na dnešní moderátorky, které tuto štafetu převzaly?

„Jsou takové příliš krásné a učesané. Něco jiného je to v ČT, tam se očekává, že je to takové solidní, ale v soukromých televizích bych očekávala větší originalitu. Osobnější postoj k počasí. Očekávala bych více vtipu, jsou tam i mladí kluci. Ti lidé jsou nádherní, ale je to pro mě nezajímavé,“ podělila se o svůj názor se Super.cz Michaela.

Při sledování počasí si všimla další věci. „Je také zajímavé, že neznám jediného moderátora jménem, což o něčem svědčí. Kdyby vás člověk zaujal, tak si to jméno zapamatujete. Nejsou osobití. My jsme byli osobití, bylo to možná ujeté, ale lidi si nás pamatovali a pamatují do teď,“ dodala Míša Dolinová, se kterou jsme si povídali na křtu nového kalendáře Aleše Cibulky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám