Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Australská modelka Miranda Kerr (41) rozhodně není známá jen díky vztahu s hereckou superstar Orlandem Bloomem (47). Ještě předtím se proslavila jako andílek slavné značky spodního prádla a plavek. Nejen modelka, ale i příležitostná herečka si vydělávala miliony a má jednu zakázku na focení pro prestižní značky za druhou.

Mirandě už pomalu táhne na čtyřicet, ale stále vypadá skoro jako školačka. Přitom už má tři děti. S exmanželem Orlandem Bloomem vychovává syna Flynna (11) a se současným manželem Evanem Spiegelem (32) má syny Harta (4) a Mylese (3).

S miliardářem Evanem tvoří Miranda krásný pár, který je pokaždé ozdobou společenských akcí. Tentokrát ale půvabná modelka zářila na večírku sama. Na jedné firemní slavnostní večeři v Beverly Hills se objevila ve flitrovaných stříbrných šatech s hlubokým výstřihem, ve kterých vypadala jak jinak než jako dívenka.

Miranda s otcem svého syna Orlandem Bloomem vychází i po rozvodu. Dokonce má ráda i jeho snoubenku, zpěvačku Katy Perry (39). Je tak důkazem toho, že ani po bolestném rozvodu nemusí být bývalí manželé nepřáteli. U Mirandy to došlo dokonce tak daleko, že s Orlandem a Katy Perry tráví dovolenou. Zpěvačku si prý velmi oblíbila.

„Orlando je pro mě jako bratr. A většinou otravný bratr. Takže ona mi pomáhá se s ním vypořádat, protože to zvládá. Jsem za ni moc vděčná, protože aspoň nejsem pod takovým tlakem,“ nechala se slyšet kráska.

Reklama

Další články

Načítám