Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se zpěvačkou kapely Verona Veronikou Stýblovou probírali její nedávnou akutní příhodu břišní, kdy skončila pod kudlou se zánětem slepého střeva, dostali jsme se i k úrazu jejího syna Sebastiána. Chlapeček, kterému je rok a půl, má za sebou první zlomeninu, ale na pohotovosti to nepoznali.

"Spadl z prolézačky i přesto, že jsem u něj byla a chytala ho za ručičku, aby nespadl. Bohužel se zaklonil a přepadl. Výška pádu byla 1,5 m. Okamžitě jsem se o něho postarala, prohlédla ho, uklidnila a pak vyrazila směr nejbližší nemocnice. Paní doktorka ho prohlédla a usoudila, že až na pár odřenin je v pořádku, a že rentgen nebude potřeba, že prý tam vše drží tak, jak má. Sebík měl úraz hlavičky, ucha, tváře a spadl na rameno," svěřila.

Protože ale chlapeček plakal pokaždé, když se mu dotkla ramínka a klíční kosti, rozhodla se zkusit dalšího lékaře a odjela do jiné nemocnice, kde už mu rentgen udělali a konstatovali zlomeninu. "Původní nemocnice péči zanedbala a syn byl týden se zlomeninou, takže jsem pak byla docela smutná z toho, jak ho to muselo celou tu dobu bolet," řekla Super.cz Veronika.

"Jinak se snažím nebýt nijak extra úzkostlivá, zvlášť když vidím, že nějaké úrazy nejsou vůbec závažné. Nicméně doufám, že už se takový úraz nebude nikdy opakovat, protože jsem o něj měla v daný moment vážně velký strach," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám