Hlavní obsah
Článek

Je to pětadvacet let, co udílení cen Český slavík spolu s Jiřím Suchým (92) moderovala Tereza Pergnerová (49). Tehdy dvojice na pódiu mimo jiné předvedla i hudební číslo s písní Toulaví zpěváci. Moderátorka se během své kariéry několikrát pustila i do hudebních počinů, její návrat v pozici zpěvačky však diváci určitě čekat nemají.

„Já jsem letitý kuřák a myslím, že už bych nedosáhla svých kvalit,“ svěřila s úsměvem Tereza Pergnerová. K moderování Českého slavíka se vrací v rámci backstage a přípravy jsou v plném proudu. „Přípravy probíhají velice intenzivně, ale krásně a tvůrčím procesem. Všichni se totiž ohromně snažíme, aby ten večer byl výjimečný,“ prozradila moderátorka, která se bude v průběhu večera probírat i historií Českého slavíka, který letos slaví už šedesát let. Ač je Tereza od svých začátků v showbyznysu spojována s hudbou, v osobním životě jí dává prostor stále méně.

„Čím starším jsem, tím víc inklinuji k tichu, to neznamená, že bych upírala kvality hudbě, je mocná,“ řekla nám moderátorka, pro kterou je typický pánský styl oblékání. Je tedy možné, že tentokrát udělá výjimku a na slavnostní události se objeví v šatech? „To je příznačná otázka, nechci nic prozrazovat, jen řeknu dvě jména Poner a Ruth Šariská a pak nechte pracovat svou fantazii,“ dodala moderátorka k pořadu, který se bude vysílat 12. listopadu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám