Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pravá ruka kapitánky a šéfky modravského policejního týmu Jany Vinické je poručík Kamil Sedláček. Toho hraje Filip Tomsa. Nejmladšímu hereckému členovi seriálu Policie Modrava, který dnes končí, se za dobu natáčení život zcela změnil. A nejen život, ale i vzhled.

Na počátku vzniku seriálu byl svobodný mladík. V šumavské přírodě běhá se svým domácím Emilem Kintzlem. Toho hrál Ladislav Mrkvička (†81), který koncem roku 2020 zemřel. Průběhem třináctiletého přibývání jednotlivých řad se Filip Tomsa (38) oženil a stal tatínkem dvou dcer.

Té starší Rozárce bylo v říjnu deset let. Loni, když se Super.cz účastnil natáčení Policie Modrava na Šumavě, si herec pochvaloval, jak je dcerka šikovná. Dokázala si v pandemické pauze zvyknout na domácí výuku. Filip patří k akčním jedincům, takže své dcery – i mladší Malvínu bere s sebou, i když jde létat.

Na otázku, jak moc se změnil jeho život během vzniku čtyř řad seriálu, nám odpověděl: „Především jsem byl o mnoho mladší, naivnější a sám. Dnes jsem ženatý, mám dvě skvělé dcery a tím pádem jsem i šťastnější.“

Za tu dobu si získal sexy vyšetřovatel Kamil spoustu fanynek. Dlužno říct, že ty by teď svého idola s čupřinou vlnitých vlasů těžko poznávaly. Tomsa působí mužnějším dojmem, než když se loni poslední série natáčela.

Možná je to i díky tomu, že shodil vlasy. Pryč je kštice, která z něho dělala roztomilý klukovský typ, jemuž by málokdo hádal skutečný věk. A i když mu porost na hlavě opět raší, vyholená hlava z něho udělala chlapáka…

Reklama

Další články

Načítám