Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jihoafrická modelka Candice Swanepoel (35) stále patří k velmi žádaným tvářím nejrůznějších plavkových kampaní. Někdejší andílek slavné značky spodního prádélka si dokonce troufla na svou vlastní kolekci plavek. A pro tu si nemusí najímat žádné modelky, protože je pro ně ona sama tou nejlepší reklamou.

Kráska se předvedla v bikinách různých tvarů a barev a nebála se předvést svou dokonalou postavu. Na jednom ze snímků horní díl odložila a ňadra cudně zakrývala jen pod bílou košilí. Sexy kolekce tak rozhodně nepůsobí fádním dojmem.

Oblíbená modelka je už dvojnásobnou maminkou. Doma jí dělají radost synové Anaca (6) a Ariel (4), které má se svým bývalým partnerem Hermannem Nicolim, s nímž byla celkem třináct let. Vztah jim ale bohužel nevydržel.

Candice se i po narození dětí pokaždé uměla vrátit do formy. Ač už jí na paty šlapou výrazně mladší modelky, Candice si na nedostatek pracovních příležitostí nemůže stěžovat a kromě vlastní značky často pózuje i pro slavnější plavkové brandy.

A jak je na tom modelka s nápadníky? Oficiálního partnera zatím nemá, ale v posledních týdnech se objevily spekulace, že si měla začít s kontroverzním rapperem Kanyem Westem. Spíše to ale vypadá pouze na pracovní spolupráci, i když u Kanyeho člověk nikdy neví…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám