Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě než se nechala obarvit na hnědo, stihli jsme si s modelkou Kristýnou Kubíčkovou (26) popovídat o dalších změnách v jejím životě. A kromě toho, že následně změnila image, je jich docela dost. Končí například se sociálními sítěmi a také modeling už pověsila téměř na hřebík.

"Tím, že už to dělám asi sedm let, přestalo mě to bavit. Sociální sítě mi přijdou trochu víc negativní, než byly předtím, a tím pádem mě to tolik nenaplňuje. Rozhodla jsem se jít jinou cestou. Více se věnuji líčení a snažím se vybudovat i kurzy na líčení. Další věc je, že bych chtěla vyzkoušet práci kuchařky," řekla Super.cz.

Málokdo si pamatuje, že je Kristýna vyučená cukrářka. "Můj sen byl otevřít si restauraci. Tak chci zkusit, jaké to vlastně v praxi je, a rozhodnout se, zda do toho jít a otevřít si nějaké malé bistro," svěřila.

Takhle štíhlé cukrářky ovšem moc často nevídáme. "Na škole jsem ale takhle hubená rozhodně nebyla. Měla jsem o dobrých patnáct kilo víc. Pořád jsem jedla to sladké, chutnalo mi, zkoušela jsem to. Pak mě to ale přešlo, přešla jsem spíš na slané, diety a cvičení," upřesnila Kristýna, která pravidelně vaří i doma partnerovi, thai boxerovi Vilému Cao.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám