Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Z rodného Znojma se moderátorka Lenka Špillarová (38) přestěhovala do Prahy hned po škole a už na počátku měla jasno, že nechce bydlet v podnájmu, ale i za cenu odříkání a splácení dluhů si pořídí vlastní bydlení. A to se vyplatilo. Nyní je hrdou majitelkou vinohradského bytu, který si vymazlila k dokonalosti.

"Spousta nápadů byla mých, ale spolupracovala jsem i s architekty, například při vytváření kuchyně, která byla jednou z posledních místností, kterou jsem dávala dohromady," vysvětlila Lenka. Byt zařizovala postupně, podle toho, kolik zbývalo peněz. "Hodně dlouho jsem neměla některé z dveří, což si moji přítelé velmi dobře pamatují," smála se Lenka.

Moderátorka Nového dne si potrpí na střídmou barevnost, většina bytu se nese v tónech bílé, šedé a černé, které pak doplňují výraznější dekorace, malby stěn anebo tapety. Výjimku udělala v předsíni, kam si nechala od truhláře na míru vyrobit například botník, s nímž ladí i atypická tyrkysová skříňka, která prostor rozsvítí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám