Hlavní obsah
Článek

Hlas ČeskoSlovenska vstupuje do druhé fáze. Koučové ve výběrech naslepo zaplnili poslední volná místa ve svých týmech. Nyní jejich výběr talentovaných zpěvaček a zpěváků čekají Souboje.

Už v dalším díle se z dosud přátelských koučů, kteří lákali soutěžící do svých týmů, stanou nemilosrdní kati. Čtrnáct soutěžících v každém týmu rozdělí koučové do dvojic, které spolu zazpívají duety v pomyslném boxerském ringu, který bude zdobit televizní studio. Jednoho z dvojice musí kouč poslat domů. Sedm lidí se dostane o krok dál, postup do finálových kol ale ještě nemá nikdo jistý. Ze sedmi vítězů duetu totiž vybere kouč dva nejslabší zpěváky, kteří půjdou to takzvaného Rozstřelu. Každý z nich zazpívá jednu píseň a poté kouč rozhodne, který z nich v Hlasu ČeskoSlovenska končí.

Aby na drsné rozhodování nebyli kouči sami, přizvali si na pomoc poradce. Dara Rolins (51) oslovila Tonyu Graves, Michal David (63) přizval na pomoc Vašo Patejdla, Pepa Vojtek (58) poprosil o pomoc kamarádku z muzikálů Lindu Finkovou (47), Rytmus zůstává v tandemu se svým oblíbeným spolupracovníkem Tomi Popovičem.

Kdo půjde v Hlasu ČeskoSlovenska dál, se ukáže už tuto neděli.

Reklama

Další články

Načítám