Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sporťák, co miluje tenis, zábavu, citlivé lidi, ale už tolik ne svoji ženu Martu, která s ním pěkně cvičí, a hlavně má jiné životní priority. V nové komedii Za vším hledej ženu hraje Marek Němec (41) tenisového trenéra Martina. Jeho manželkou je Betka Stanková.

Při premiéře jsme se někdejšího populárního seriálového lékaře Davida Hofbauera zeptali, co on a tenis?

„Vůbec. Já ho hrával maximálně v Poněšicích, což bylo výcvikové středisko DAMU. Ale to jsme se snažili vypotit zbytky alkoholu z předešlé noci a tenis bych tomu neříkal. Líbí se mi jako sport. Já hraju líný tenis a ping pong, při něm můžete stát a držet v levé ruce kuře,“ smál se Němec, který ve filmu působí jako poměrně nepraktický manžel. Dlabe na domácnost a spíš se zabývá svými koníčky.

„Neviděl bych ho jako nepraktického. Heleďte se, když vás žena neocení, tak se muž časem uvrhne do takového exilu. Postava Ireny je prezentovaná jako dryáčnice, s tahem na branku. Takže když seberete chlapovi možnost mužem být, tak on zase neumožní ženě být ženou,“ vysvětlil nám Němec, jak to vidí on.

A protože se v sále hodně smály především divačky, bylo jasné, že scénář má na svědomí žena. Svěží snímek o vztazích napsala Dagmar Šťastná. „O tom jsem přesvědčenej, že film je určený hlavně pro ženy,“ myslí si herec, který na premiéru dorazil s partnerkou Petrou Hebkou. A bylo vidět, že jsou jako dvě hrdličky.

To, že se v sále před projekcí neustále pusinkovali, zamilovaný Marek okomentoval zcela jednoznačně. „Ona je fakt krásná, bezvadná!“ řekl Super.cz miláček seriálových divaček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám