Hlavní obsah
Článek

Ještě předtím, než začala Daniela Písařovicová (45) randit s Ondřejem Brzobohatým (41), dlouhou dobu byla single nebo se v souvislosti s ní nemluvilo o žádném partnerovi. Ona sama přiznala, že už se bála, že nakonec skončí sama.

Před lety se mluvilo o tom, že snad měla mít blízko k Jaromíru Jágrovi (52). S ním byla v minulosti spojována snad každá žena, jež se kolem něj mihla nebo jen přespala jako modelka Lucie Kovandová. U Písařovicové se jednalo jen o fámu.

„To mě pobavilo, potkali jsme se na osmdesátinách Karla Gotta, kde vznikla jedna fotka, když jsem se bavila s ním, Richardem Krajčem a Karin Babinskou. Richard si tu fotku dal na Instagram a začala se šířit fáma, že mezi námi něco začíná. A tady celý příběh končí, na Jaromíra nemám ani telefonní číslo,“ vysvětlila Daniela tehdejší kauzu v rozhovoru pro Magazín deníku Právo.

Krajčo, který fotku s Jágrem zveřejnil, si ostatně už tehdy z Písařovicové utahoval. „Chceš číslo?“ škádlil ji tehdy hudebník v komentářích pod fotkou. A to si Daniela nakonec nevzala.

Štěstí tak našla až v náruči hudebníka Ondřeje Brzobohatého, byť musela kvůli jeho rozvodu s Taťánou Kuchařovou (36) čelit mediální smršti. „Svědomí mám čisté, ničí vztah jsem nerozbila,“ má jasno.

Reklama

Další články

Načítám