Hlavní obsah
Článek

V médiích se objevily spekulace o údajné nevěře Karlose Vémoly (38), jenž se měl stýkat s mladou modelkou a herečkou z filmů pro dospělé Rikou Fane. Karlosova manželka Lela Vémola (34) se nyní ke spekulacím vyjádřila na sociální síti.

„Co vím, stýkají se asi 4 měsíce a poměrně pravidelně,“ cituje web eXtra.cz, který s informací přišel, svůj zdroj. Jak Karlos, tak nyní Lela však vše popírají, Vémola situaci označila za „pseudoaféru“.

„Bohužel je a bude slečen, žen, které se budou chtít na mém manželovi a na mně zviditelnit za každou cenu. Je až neuvěřitelné, jak hluboko dokážou klesnout pro pět minut slávy, a je velmi smutné, že to odnáší celá naše rodina. Žádné z těchto slečen nepřeji, aby si něčím takovým musela někdy v životě projít,“ uvedla Vémola na sociální síti.

S touto dívkou média spojují Karlose Vémolu. Bijec ji dle svých slov nezná.

Za svým manželem stojí, přestože v minulosti jejich vztah provázely partnerské krize. Před dvěma lety v létě se na čas rozešli, tehdy Lela uvedla nevěru jako jeden z důvodů.

Už koncem téhož roku se ale dali znovu dohromady, a dokonce oznámili zásnuby. Vzali se letos v červenci, mají spolu dvě děti, dceru Lili a syna Rockyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám