Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh jako z amerického filmu potkal šoumena Rudu z Ostravy. Pořekadlo o tom, že smích léčí, se v jeho případě stalo skutečností a on nevědomky pomohl ke zlepšení zdravotního stavu těžce nemocného člověka.

Rudovy vtípky jsou už téměř legendární. Teď dokonce dokázaly přimět k řeči posluchače z Krnova, který kvůli krvácení do mozku oslepl a přestal komunikovat s okolím. „Co je v nemocnici, tak Tě začal poslouchat a jaké bylo naše překvapení, když nám po měsíci, kdy s námi skoro nekomunikoval, začal vykládat tvé vtipy z Frekvence 1 a smál se u nich jako šílený,“ napsala Rudovi snacha postiženého.

To Rudu samozřejmě potěšilo. „Tuš lečba pomoci srandy je nejlevnějši, bez skrytych poplatku, bez vedlejšich učinku. V bibli se sice nepiše Cti svojeho tchana i tchyňu svou, ale ja sem rad, že to bere obecně a ma radost, že vyvdany tata kapku pookřal. A kurde, aji diky Rudikovi,“ smál se Ruda.

Reklama

Další články

Načítám