Hlavní obsah
Článek

Herečka Marie Doležalová (25), kterou proslavila především role naivní Saši v českém sitcomu Comeback, má po pěti letech soužití s partnerem vážné potíže ve vztahu. „Je to složité, ale nechci o tom hovořit,“ řekla nám smutně Marie. Prozradila nám ale i recept na to, jak ji mohou její fanoušci dostat na rande. Podívejte se na rozhovor se stále roztomilou Maruškou ve videu.

Marie hraje v nejnovější bonusové sérii seriálu Vyprávěj: Osudy a jak nám prozradila, chlapi jsou tam na ni zlí. „Ale jsem ráda, že jsou tam alespoň nějací. Milena zatím byla jen nahrávačka Zuzce, tak je tam alespoň nějaký příběh,“ říká Doležalová, která s natáčením své nejslavnější role v Comebacku skončila již před rokem a půl a překvapuje ji, že tím televizní diváci stále žijí.

„Herectví v sitcomu je specifické, takže jsem chodila i do divadla a dělala jim tam výrazné obličeje, tak mě museli usměrňovat. Ale vzpomínám na to ráda. Zvlášť Matouš, který hraje Lexu, a Kristýna, představitelka Ivy, si během pauz v natáčení dokázali třeba hrát i půl dne na to, že mě nevidí. Jako bych tam nebyla,“ vzpomíná.

Když dojde řeč na jejího partnera, zarazí se, a za žádnou cenu nechce říci, jak je na tom se svou dlouholetou známostí, která ji uhnala po dvaceti posezeních u kávy, či zda si už našla i někoho jiného. Pak ale přece jen dá šanci svým obdivovatelům. „Možná že bych po třiceti kafíčkách souhlasila i s procházkou,“ dodala Doležalová.

Reklama

Další články

Načítám