Hlavní obsah
Článek

Herečku Danu Morávkovou (52) známe především z televizních obrazovek nebo z divadelního jeviště. Vedle toho působí roky také jako choreografka a v mládí se věnovala krasobruslení. Své pohybové zkušenosti tentokrát předvede v taneční soutěži.

„Pořád hraji v Divadle Bez zábradlí, pak v Divadle u Lucie Bílé hrajeme s Honzou Čenským Mlčeti zlato a v neděli na mě myslete, nebo na nás všechny. Je jedno, jak to dopadne. Máme Roztančené divadlo, tak mi držte palce ať neupadnu,“ svěřila se herečka, která je jednou z hvězd divadelní obdoby StarDance.

„Je to úplně něco jiného, než jsem dělala já. Bylo to hodně náročné. Mám skvělého tanečníka Daniela, který je na mě hodný a laskavý, umí to se mnou, ale nebudu hrát, bylo to náročné a bude to náročné,“ dodala herečka, která v posledních týdnech trávila na tanečním parketu hodiny.

Zabrat tak herečka dala celému tělu. „Určitě, bolí mě kyčle, určitě to i na mojí postavě zapracovalo. Dvě hodiny se musíte soustředit jen na to, v dnešní složité době bych do doporučovala všem,“ dodala Dana Morávková, kterou jsme potkali na křtu charitativního kalendáře, který nafotila Lucie Bílá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám