Hlavní obsah
Článek

Herečka Megan Fox (37) své tři syny Noaha (10), Bodhiho (8) a Journeye (6) na sociálních sítích zásadně neukazuje. Někteří sledující z toho proto usuzují, že je špatná matka a svým dětem se nevěnuje.

Trollovi, který se pod jejími posledními sexy snímky na sociální síti ptal, kde má syny, herečka odpověděla: „Počkej, já mám děti? Můj bože, já věděla, že jsem něco zapomněla. Rychle zavolejte do hotelu Beverly Hills! Myslím, že tam jsem je viděla naposledy. Možná je najdu ve ztrátách a nálezech.“

Herečka sdílí pouze sexy snímky nebo fotografie z akcí, které vymetá se snoubencem Machine Gun Kellym (33). Je pravda, že s dětmi ji uvidíte zřídka. To ovšem neznamená, že se jim nevěnuje.

Její exmanžel Brian Austin Green (50) je oproti tomu zcela jiný případ. Často sdílí rodinné snímky se snoubenkou Sharnou Burgess a svými pěti syny. Kromě výše zmíněných, které má s Fox, je také otcem čtyřměsíčního Zana, jehož má se Sharnou, a dvacetiletého Kassia, který vzešel ze vztahu s Vanessou Marcil.

Megan už v minulosti naštval sdílením fotek jejich společných potomků. Podle herečky přiživoval tvrzení, že „je špatná matka“, která se po jejich rozchodu objevovala. Na Halloween v roce 2020 mu to také vpálila přímo v komentářích na Instagramu.

„Proč musí být Journey na té fotce?“ komentovala Brianův snímek se synem. „Není tak těžké děti vystřihnout. Nebo vybrat fotky, na kterých nejsou. Taky jsem si s nimi užila Halloween a vidíš je někde na mém profilu?“ pustila se do svého ex.

„Vím, že miluješ své děti, ale nechápu, proč je používáš k vytvoření nějaké pózy na Instagramu. Je to toxické a přiživuješ tvrzení, že se o ně nestarám, že jsi jediným oddaným rodičem. Máš je střídavě se mnou, gratuluji, fakt výkon. Nechápu, proč potřebuješ, aby tě internet ujišťoval, že jsi otec roku,“ nebrala si tehdy servítky.

Na to konto tedy herec snímek smazal a postnul jiný, na kterém syn nebyl. Od té doby ale sdílení fotografií s dětmi nijak extra neutlumil.

Reklama

Další články

Načítám