Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený pořad Farmář hledá ženu dnes postihla tragédie. Jedna ze soutěžících, sympatická Olga Řebíčková, spáchala sebevraždu.

Olga, která se ucházela o srdce indiána Jana Pokorného, byla od soboty nezvěstná. Rodině nechala dopis na rozloučenou a odjela neznámo kam. O její smrti se příbuzní dozvěděli ve čtvrtek, den po jejích narozeninách.

Dnes se nejhorší obavy jejích příbuzných naplnily, Olga byla nalezena mrtvá v lese na Mostecku. „Proč to udělala, nebudu teď říkat,“ plakala Super.cz do telefonu sestra Olgy Jana. Na otázku, zda to souviselo s děním v pořadu, odmítla také odpovědět. „Je to fakt už vážný. Bojím se toho nejhoršího,“ psala ještě před pár hodinami na svém profilu na Facebooku, než se dozvěděla krutou pravdu o smrti Olí. „Olinko, máme Tě navždy v srdci,“ napsala pak po oznámení o nalezení těla sestry. „Chtěla za svou kamarádkou, tak je tam... Nemohu mluvit, je mrtvá,“ řekl Blesku se slzami v očích její bratr Radek. Mluvčí mostecké policie potvrdila, že byla nařízena soudní pitva.

V soutěži, díky které se Olga stala známou, se dostala až do finále. Potvrdil to i indián Honza. "Včera za mnou byla televize Prima. Řekli mi, že Olinu pohřešujou, a chtěli, abych pro ni natočil vzkaz. Ten měli odvysílat dnes v Krimi zprávách. Vzkázal jsem jí, že se životem se dá bojovat a každý problém, že se dá vyřešit. Mrzí mě, že to takhle dopadlo," reagoval na zprávu o Olinině smrti Honza. Olí, jak jí soutěžící říkali, se dostala mezi tři ženy, které na ranči bojovaly o jeho přízeň. V jaké podobě pořad bude dál vypadat, to je zatím ve hvězdách. Podle našich informací ale Farmář bude v pozměněné podobě vysílán dál. Televize zatím mlčí, další informace chce uvést ve večerních Krimi zprávách. Zatím jen na stránkách pořadu s omluvou zrušila veškeré diskuse.

Reklama

Další články

Načítám