Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Daniela Písařovicová (45) tvoří s hudebníkem Ondřejem Gregorem Brzobohatým (41) krásný pár. Ač si většina lidí myslela, že se poznali v době, kdy natáčeli pořad Inkognito, není tomu tak. Seznámili se mnohem dříve, už v roce 2013. Tedy v době, kdy Brzobohatý randil s Taťánou Kuchařovou (36).

„Ne, známe se déle, z doby, kdy Ondra vystupoval ve StarDance (2013 - pozn.) a já tehdy moderovala tiskovou konferenci, na které se páry představovaly, a pak ještě z tiskové konference po skončení přenosu. Do Inkognita jsem přišla, když byl náš vztah úplně čerstvý,“ řekla Písařovicová v rozhovoru pro Magazín deníku Právo.

S Ondřejem Brzobohatým si prý rozhodně nezačala v době, kdy ještě žil s Taťánou Kuchařovou. „Mám svědomí čisté, ničí vztah jsem nerozbila, a hlavně jsem ani nemohla ovlivnit reakci, která přišla,“ dodala Písařovicová, která měla v lásce hodně dlouho smůlu.

„Byla jsem jako na houpačce, jednou plná víry, že se to stane, pak zase víceméně smířená s tím, že mě nakonec velká láska mine, že mým osudem bude život bez partnera,“ podělila se o své pocity.

Rozchod a následný rozvod s Ondřejem Brzobohatým nesla Taťána Kuchařová hodně těžce. Dodnes mluví o tom, že jí Ondřej lhal, a že se teprve loni v prosinci dozvěděla, že má její muž někoho jiného. Brzobohatý naopak slova své dnes již exmanželky odmítá.

Reklama

Další články

Načítám