Hlavní obsah
Článek

Pavel Zedníček (74) je, i když tak zdaleka nevypadá, již v důchodovém věku. Brzy se stane oficiálně penzistou a začne u něj zvonit pošťačka s pravidelnou měsíční „rentou“. Kdo by se ale bál, že se stáhne z obrazovek a divadel, ten nemusí mít strach. „Lenošení by mě nebavilo,“ řekl Super.cz. Podívejte se na video, ve kterém jsme si o jeho nové životní roli povídali.

Zedníček nastupuje do rozjetého vlaku seriálu Vyprávěj, diváci jej budou moci spatřit v bonusové řadě Osudy. I jeho postava se právě chystá na penzi. „Tvůrci se trefili, protože bych teď do důchodu měl skutečně nastoupit. Ještě ale nemám ani výměr, nezajímal jsem se o to,“ krčí rameny Zedníček, kterého jako by samotného rok narození v občance překvapil. „Já si jako důchodce ani nepřipadám a nebudu lenošit. Nebavilo by mě to,“ říká přesvědčivě. Až ale přijde jeho čas a bude chtít už jen odpočívat, ví, jak si to zařídí. V osmdesáti prý bude potápěčem.

„Možná v tom věku budu v Thajsku pod vodou. Hlavně v teple. Budu obklopen tou svou jednou ženou, ale když se tam nějaké jiné objeví, rád se na ně podívám,“ dodal s úsměvem na tváři Zedníček.

Reklama

Další články

Načítám