Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

K letošním padesátinám si dal Roman Vojtek (52) jedno velké předsevzetí a to pokračovat v plánu, který si vymyslel.

Rozhodl jsem se, že se stanu nejstarším youtuberem v Česku a založil jsem si svůj youtube kanál, kde mám dvě různé talkshow. Jedna je u mě na lodi na Slapech a druhá je u mě v elektromobilu. Zkouším tam cestovatelská videa a různé další věci. Takže tím se teď snažím bavit a vlastně mě to i naplňuje,“ svěřil se Super.cz

I po pátých kulatých narozeninách má energie na rozdávání. Jak se nám ale svěřil, to že mu už není dvacet, mu čas od času připomenou bolavá záda „Mám dvě vyhřezlé plotýnky, tak to jednou ze čtvrt roku udělá křup a jsem pak pár dní nepoužitelný,“ smál se herec.

Diváci Romana uvidí už tuto neděli večer v pořadu Jukebox Honzy Dědka na Televizi Seznam, kde si vyzkouší, jaké znalosti má ze světa hudby. „Možná pak budu plakat, ale hudbu jsem měl vždycky rád. Nejvíce znám období, kdy jsem dospíval, tedy v osmdesátých letech. Tak uvidíme,“ dodal optimisticky Roman Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám