Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani tři roky od rozpadu oblíbeného hudebního dua Těžkej Pokondr nepřichází v úvahu, že by Roman Ondráček a Miloš Pokorný dali tento projekt opět dohromady.

„Nic se na tomto rozhodnutí nemění, pro mě je to uzavřená kapitola. Já na to rád vzpomínám, teda na ty věci, které byly fajn, ale absolutně nějaký návrat nepřichází v úvahu. Jsem přesvědčený o tom, že z mé strany k tomu určitě nedojde,“ řekl Miloš Super.cz.

Rádiového matadora teď navíc naplno zaměstnává moderování na stanici Expres FM, kde vysílá každé ráno v pracovním týdnu. Vstávání mu nevadí. „Já už ty rána mám takový mechanický. Dám si studenou sprchu a pak vím, že mi začíná den a prostě musím. Člověk si zvykne,“ říká Pokorný.

My si s Milošem povídali během natáčení zábavné show pro Televizi Seznam Jukebox Honzy Dědka, který diváci uvidí v neděli večer.

Mimo pracovní vytíženost je Miloš pyšným tátou a jeho dceru Adinu čeká v příštích měsících důležité rozhodování. „Dcera je v devátý třídě a teď se připravuje na přijímačky, takže je tam lehká nervozita a má hodně učení. Já jako táta ji podporuji a platím doučování,“ smál se Miloš Pokorný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám