Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48), která si nedávno postěžovala, že je absolutně bez příjmů, zahodila teoretickou šanci pořádně se napakovat. Navíc na muži, kterého nemůže vystát. Její bývalý Domenico Martucci (47) jí dal legrační návrh, že jí na půl roku pronajme v Itálii svůj obchoďáček. „Chtěl jsem jí ho půjčit na pět měsíců, vydělala by si tam až čtyři milióny. Odmítla to,“ řekl Super.cz Martucci.

Jedni ho považují za boháče, druzí si myslí, že si na něj jen hraje, čouhá mu sláma z bot a o penězích umí jen krásně mluvit. Ať už to ale bylo z upřímné snahy Ivetě pomoci, nebo jestli vycítil poslední příležitost přiživit se na jménu bývalé milenky, Martucci nechal sepsat nájemní smlouvu na devět krámků, které Bartošové chtěl bezplatně na letní sezónu přenechat. Za jediné euro, které jí chtěl ještě půjčit.

„Pět měsíců se mohla koupat v moři, jíst na můj účet v restauraci, žít tam třeba i s panem Rychtářem. Byla by daleko od mediálního tlaku a konečně by pochopila, co to znamená pracovat a vydělávat peníze,“ tvrdí zpěvák. Krámky, které jsou v podzemí jeho baráčku v italském Peschici, jsou otevřeny v sezóně od sedmi večer do dvou do rána. Kdyby Bartošová nechtěla sama prodávat, oddávala by se jen užívání si na pláži, a do krámků by jen sehnala devět českých prodavaček. I tak by prý pořád vydělávala majlant. S penězi na zboží si neměla dělat starosti, v Itálii se platí až několik měsíců po jeho převzetí. Ivetiny prodavačky chtěl Martucci zase ubytovat v bytech jeho otce, té nejsympatičtější by prý nabídl přímo své lože.

„Podmínkou bylo, že to přijme do 22. března. Ve čtvrtek mi ale volal pan Rychtář, poděkoval mi za nabídku, řekl mi, že jsem hodný člověk, ale že to Iveta nepřijímá. Mám docela radost. Ušetřil jsem čtyři milióny korun,“ dodává Martucci, který se ve své legrácce evidentně vyžíval a moc dobře věděl, že by Bartošová na nabídku nepřistoupila.

Reklama

Další články

Načítám