Hlavní obsah
Článek

Moderátorka oblíbeného pořadu This Morning stanice ITV Alison Hammond (47) proslula svým vtipem a nakažlivým smíchem. V poslední době navíc rapidně hubne a změna je nejen znát, ale je vidět, že jí prospívá.

Už před týdnem na udílení cen National Television Awards, kde s kolegy zvítězili v kategorii nejoblíbenější pořad roku, fanoušci změnu zaznamenali, a nutno dodat, že to Alison moc slušelo. Ve středečním díle talk show Loose Women byla změna patrná ještě o něco víc.

Když se stylista pořadu David O'Brien pochlubil snímky Alison v květinovém overalu, fanoušci vyloženě šíleli. Hammond nejenže to seklo, ale jako by omládla o celou dekádu.

Hubnutí je celkem překvapením, protože ho Alison ještě letos rapidně odmítala. Nechala se dokonce slyšet, že i když zabírá na světě o trochu víc místa a možná zemře dříve než jiní, nehodlá svou váhu řešit, jen aby uspokojila druhé. Ovšem dodala, že se snaží jíst zdravěji kvůli bolavému koleni.

V roce 2016 přitom přiznala, že se stydí za svou váhu 127 kilo, a v roce 2019 se dokonce stala ambasadorkou hubnoucího programu. K aktuálnímu úbytku váhy se zatím nevyjádřila, není tedy ani jasné, o kolik zhubla. Že šla ale nějaká ta kila dolů, je nicméně znát, jak můžete posoudit v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám