Hlavní obsah
Článek

Známý americký realitní makléř Jason Oppenheim (45), jenž se dostal do povědomí veřejnosti díky svému působení v pořadu Makléři z Hollywoodu, tvoří pár s půvabnou modelkou Marií-Lou Nurk, která je o dvacet let mladší, a zároveň skoro o dvacet centimetrů vyšší. Není tedy divu, že když chce Jason svou vyvolenou políbit, občas si k tomu nějak dopomůže.

Třeba jako tento týden v kalifornské čtvrti Melrose Place. Páreček si vyrazil na procházku, a když se společně zastavili u schodů, Jason využil situace, vyskočil si o jeden schod výš a už mohl své partnerce pohodlně věnovat polibek, aniž by se musela shýbat.

Původem německá modelka, která kvůli práci bydlela v Paříži, randí s americkým makléřem a zakladatelem společnosti The Oppenheim Group, zaměřené na prodej luxusních nemovitostí v Los Angeles a Orange County, od letošního července, a jak se zdá, klape jim to senzačně.

Jeho bývalá přítelkyně a kolegyně z pořadu Makléři z Hollywoodu Christine Quinn dříve uvedla, že Jason měří 160 centimetrů, přičemž jeho nová láska 178 centimetrů. Loni rovněž půl roku randil s další svou kolegyní ze stejného pořadu Chrishell Stause. I ony jej výrazně převyšovaly, a tak se zdá, že Jason má pro vyšší ženy zkrátka slabost.

Reklama

Další články

Načítám