Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sigourney Weaver (73) se nahoty před kamerou nikdy nebála. A nebojí se ani po sedmdesátce. V novém snímku The Good House, který běží v amerických kinech od 30. září, si střihla vášnivou postelovou scénu s kolegou Kevinem Klinem (74) a odhalila se i při záběru, kdy lezla z vody.

S Klinem, který je rovněž v seniorním věku, ale srší vitalitou, se dobře zná. Natočili spolu už snímky Dave (1993) a Ledová bouře (1997). Nyní se ovšem zavázali, že další společný projekt nebudou odkládat 25 let.

„To čekání stálo za to, musím říct. Čas tak letí. Člověk je vytížený a najednou si uvědomí, že uběhlo 25 let. Ani mi to nepřipadá tak dávno,“ přiznala Weaver v rozhovoru pro Collider.

Herečka, která se v minulosti svlékla například pro filmy Mapa mého světa (1999), Půlměsíční ulice (1986), Smrt a dívka (1994), ale i pro známé fotografy, je stále v jednom kole.

Naráz pracovala hned na čtyřech Avatarech najednou. Zatímco v pořadí druhý díl s názvem Avatar: The Way of Water jde do kin 16. prosince, třetí je v postprodukci a čtyřka s pětkou se stále filmují. K tomu herečka stihla natočit seriál Ztracené květiny Alice Hartové podle stejnojmenné knihy od Holly Ringland a v září uvedla v Benátkách thriller Master Gardener.

Sigourney s věkem zkrátka nezpomaluje, ostatně sama se nechala slyšet, že se do důchodu rozhodně nechystá. A jak se můžete přesvědčit v naší galerii, elánu má stejně jako zamlada.

Reklama

Další články

Načítám