Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letos na jaře uplynuly dva roky od chvíle, kdy Bohouš Josef na jevišti Divadla Broadway zkolaboval. Srdeční kolaps, kvůli němuž se ocitl v ohrožení života, ho dostal do nemocnice, kde podstoupil operaci. Dnes se zpěvákovi daří skvěle a je opět v pracovním kolotoči.

Aktuálně takřka denně zkouší novou roli v muzikálu Okno mé lásky, který je z hitů skupiny Olympic. „Poslouchal jsem je od mládí, takže většinu z nich znám. V 70. letech jsem na ně chodil,“ svěřil se Super.cz zpěvák. „Hraji otce hlavního představitele, tak tam tancování prakticky nemám a mám tam lehkou hudební choreografii, která je na mně. Moje postava je spíš opilecká,“ prozradil Bohouš Josef, který do divadla chodí pravidelně pěšky.

S pohybem a chůzí začal po operaci a stále ho to drží. „Chodím víc jak 10 kilometrů denně. Bydlím na Smíchově, takže do divadla chodím pěšky a nazpět, takže to je až 12 kilometrů denně. Já jsem za to rád, že můžu chodit,“ dodal zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám