Hlavní obsah
Článek

Od mládí kolem sebe měla hned dva důležité muže. Nynějšího chotě krále Karla III. (75) a otce svých dětí a někdejšího manžela Andrewa Parkera-Bowlese. Královna manželka Camilla (76) s ním dodnes udržuje kontakt, Parker-Bowles ji dokonce zastupuje v královských povinnostech.

Svou exmanželku, se kterou má dle britských médií „vřelý vztah“, oficiálně zastoupil v úterý na pohřbu Johna Bowese-Lyona, bratrance zesnulé královny Alžběty II. Ten den Camilla doprovázela svého muže na jinou akci.

Média také spekulují, že vzhledem k tomu, že Karel III. i princ a princezna z Walesu mají nyní jiné povinnosti, mohlo by se stát, že právě Parker-Bowles bude znovu povolán a jeho úterní práce pro Camillu může být první z mnoha. „Andrew rád udělá vše, oč ho požádají. Je rád za vřelý vztah s Camillou,“ cituje Daily Mail rodinného přítele.

Parker-Bowles a Camilla, za svobodna Shand, se vzali v roce 1973 a do jejich manželství se narodily dvě děti. Mají syna Toma Parkera, který působí jako food kritik, a dceru, uměleckou kurátorku Lauru Lopes. V 80. letech se rozešli, rozvod dovršili v roce 1995.

Camilla a princ Charles byli romanticky spojováni před i v průběhu svých prvních manželství. První ženou Charlese byla princezna Diana.

Rok po rozvodu se Parker-Bowles znovu oženil s Rosemary Pitman. V roce 2010 ovdověl. Svatba Camilly a nynějšího britského krále proběhla v roce 2005.

Reklama

Další články

Načítám