Hlavní obsah
Článek

Do Výměny se Kateřina přihlásila z toho důvodu, že doufala, že krátké odloučení pomůže vyřešit krizi, kterou tehdy procházelo její manželství. Jak ale přiznala, moc se to nepovedlo a dnes jsou na tom s manželem v podstatě stejně jako tehdy.

Roli si Kateřina vyměnila s Marií z rumunské vesnice Bígr na úpatí Transylvánských Alp, pro kterou byla cesta do Čech velkým zážitkem. „Tehdy jsem letěla poprvé letadlem, byl to úžasný zážitek, ale cítila jsem se hrozně,“ řekla Marie, jejíž rodina funguje stejně dobře jako tehdy. „U nás se toho moc nezměnilo, jsme stále stejně spokojeni. Na Výměnu ale vzpomínám ráda.“

Bohužel, ani u Kateřiny se toho moc nezměnilo a kýžený výsledek se nedostavil. „Do Výměny jsme se přihlásili i proto, že jsme prožívali s manželem krizi. Ani dnes si ale neříkáme, že se milujeme. Jsme na tom vlastně dost podobně jako před Výměnou,“ přiznala.

Co se ale změnilo, je situace ve vsi Bígr, kde Marie bydlí. Do vísky začali ve větší míře jezdit turisté a podnikatel z Moravy si tam dokonce otevřel provozovnu. „Jsem pyšná, že Výměna manželek má velkou zásluhu na tom, že jsme celé vesnici pomohli od zániku,“ řekla Jana Rezková, režisérka pořadu, na jehož pátou řadu se diváci Novy mohou těšit už příští týden.

Reklama

Další články

Načítám