Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) je zpět ve formě a zase se chlubí vosím pasem. Letos v únoru porodila dceru Jasněnku a je ráda, že všechna kila jsou konečně pryč.

"Cvičila jsem až někdy do konce sedmého měsíce těhotenství. Břicho se i proto mnohem lépe spravilo," řekla Super.cz Nosková s tím, že ani po porodu nezahálela.

"Stojí mě to spoustu úsilí ve fitku. A s malou hodně chodím na procházky. Nedávno jsem byla na Řípu s Jasněnkou v šátku. To bylo pěkný fitko. Mám všechna kila dole. Jsem dokonce v minusu. Vážím asi o tři kila méně než před těhotenstvím," říká nadšeně zpěvačka na akci, kde své kuchařské umění předváděl Jan Punčochář.

A jak to má s vařením ona? "Vařím, ale ne každý den, Eliška má obědy ve škole a malé stačí kombinace mého mléka, sunaru a příkrmů. Jsem taková kuchařka, co dům dal. Troufám si říct, že vařit umím. Doufám, že teď budu mít k extra kurzům vaření, kde právě vyučuje pan Punčochář, přístup, abych se přiučila. Jen doufám, že jsou tam rychlá jídla," dodala zpěvačka s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám