Hlavní obsah
Článek

Dvaadvacetiletá Kamila má při své výšce 188 centimetrů 115 kilogramů. Ráda se cpe hranolkami a smažákem, miluje sladkosti a víno pije po litrech. Kdo ví, zda za její postavu boubelky ve skutečnosti nemůže drsná máma, která ji nikdy v životě neobjala nebo nedala pusu. „Ani já jsem na to nebyla doma zvyklá,“ brání se matka dívky. Podívejte se na video, ve kterém se dojetím obě rozpláčou.

Doktorka Kateřina Cajthamlová, která v pořadu Jste to, co jíte pomáhá tlouštíkům snížit váhu, již delší dobu tvrdí, že obezita má často příčinu v poraněné duši. A u Kamily se to potvrzuje. Její matka, věčná dietářka, která je zvyklá hladovět, ale na dceři při přípravě pokrmů s tukem rozhodně nijak nešetří, není zvyklá dcerku chválit a zvýšit jí sebevědomí. A tak se sympatická slečna odměňovala alespoň hostinami. Nyní chce všechny špeky sundat dolů, aby se z ní vyloupla nádherná labuť. Zda se jí to podaří, uvidíme ve čtvrtek na Prima Family ve 21.20 hodin.

„Doporučuji, aby se nad hlavou přestalo mávat biči a z podpory se dělal dril. Víte, co to dítě vůbec nezná? Ocenění. Ona si o to neřekne, ve snu ji to nenapadne: Kočičko, já tě mám ráda, vím, že je to pro tebe těžký,“ vyčítá matce Cajthamlová. Podle ní k sobě neucítí člověk lásku, když ji nemá od jiných.

Matka se brání, přesto ale dojde na moment dojemného sblížení, kdy se s dcerou poprvé obejmou a spolu se rozpláčou. Odteď už nebude Kamila vysedávat ve fastfoodech a s přáteli na párty. Pokud by totiž v hubnutí neuspěla, bude muset splnit slib, který je pro ni černou můrou: skočit bungee jumping s pavoukem v ruce…

Reklama

Další články

Načítám