Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Rihanna (36) málokdy šlápne v módě nebo v úpravě svého zevnějšku vedle, ale tentokrát se jí to podařilo dokonale. Přestože jsou melíry, u nichž se nechávají schválně vidět odrosty poměrně v kurzu, jelikož naznačují určitou zaneprázdněnost jeho nositelky, zpěvaččina verze už se jako módní jistě považovat nedá. Rihanna by si zkrátka měla ve svém nabitém programu udělat čas na kadeřníka, pokud se jí zalíbilo v roli blondýnky.

Je zvláštní, že zrovna Rihanna, která barvu svých vlasů a účesy mění jako chameleon, dopustila, aby se na její hlavě zrodilo něco, co z dálky připomíná tmavý baret na blond hřívě, ale zblízka lze vidět koláč černých odrostlých vlasových kořínků, které až příliš kontrastují s platinově světlou blond.

Barbadoská zpěvačka byla s tímto účesem spatřena v New Yorku, kde strávila víkend a v pondělí se vrhla na natáčení nové kampaně pro nápoj Vita Coconut Water. Ovšem u módní ikony Rihanny je dost možné, že nastartuje nový trend.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám